Skip to main content
6 september 2024

Eerste selectie Opwekkings­­­liederen van cd 49 bekend

We beginnen het nieuwe seizoen goed met vier geweldige nieuwe Opwekkingsliederen, die samen de eerste serie liederen van cd 49 vormen. De liederen worden op een aantal momenten van het jaar opgenomen, en komen direct beschikbaar als lyric video en in diverse digitale muziekuitgaven.

De eerste vier…

En dit zijn ze:

  • Reikhalzend – Sander Nijbroek en Sarah Ben Hamida
  • Wat Hij deed (What He’s done) – Passion
  • Breek de hemelen open – InSalvation
  • Because of Jesus (NL titel volgt) – Charity Gayle

Op dit moment worden de liederen gearrangeerd en ingestudeerd, en op 5 oktober wordt deze eerste serie liederen opgenomen tijdens Opwekking in Concert!

Opname bijwonen?

Je bent van harte welkom om deze eerste Opwekking in Concert van dit seizoen bij te wonen! Op zaterdag 5 komen we naar Almelo voor een avond vol aanbidding, ruimte voor de Heilige Geest, ontmoeting en natuurlijk de opname van de nieuwe Opwekkingsliederen. We hebben er zin in, en zien ernaar uit om samen met de Opwekkingband tijd in Gods aanwezigheid door te brengen. Noteer de volgende datum ook alvast: op 23 november komen we naar Zwijndrecht.

Om alvast in de stemming te komen hebben we een sneakpeek playlist met de oorspronkelijke versie van de eerste vier liederen voor je samengesteld. Veel luisterplezier!

Ik ben erbij! Sneakpeek playlist